Over More Ways To Move

More Ways To Move is officieel op 1 september 2015 opgericht en is ontstaan uit een groep beginnende hardlopers die graag wilden doorwerken naar de Bergrace by Night. Sinds 1 januari 2018 is More Ways To Move een vrouwenhardloopgroep. Onze club heeft meer dan 40 leden.
Naast het recreatief hardlopen en bootcampen is er veel ruimte voor socialiteit en zijn we vooral gericht op gezelligheid. In de groep kan iedereen mee doen en hardlopen en/of bootcampen op zijn eigen niveau.
Naast deze sportieve activiteiten organiseren we ook een paar keer per jaar gezellige activiteiten, zoals een borrelavond of picknick in een park en sportieve activiteiten zoals een Run-Bike-Run voor onze eigen leden waarbij je zelfs op een gewone (elektrische) fiets mee kan doen. We proberen ook elk jaar mee te doen aan de Veluweloop (foto), waarbij we vooral plezier beleven aan meedoen en gezellig samen een dag doorbrengen.
Heb je interesse om mee te doen, stuur gerust een berichtje. Je kunt vrijblijvend ongeveer een maand mee trainen en daarna beslissen of wij inderdaad passen bij jouw wensen.