Beginnen met hardlopen

Er blijkt veel animo te zijn om te starten met hardlopen. In het verleden namen we deel aan Start to Run. Bij ons is het mogelijk om elk moment te starten. Je krijgt persoonlijke begeleiding en elke keer wordt gekeken hoe de ontwikkeling is. Dat heeft als grote voordeel dat je een veel kleinere kans hebt om geblesseerd te raken. Ten slotte wordt het opbouwschema helemaal op jou afgestemd.
Misschien ben je gestart met hardlopen door de omstandigheden veroorzaakt door Corona en wil je nu verder en in groepsverband trainen. Kom gerust een paar keer mee trainen om te voelen of wij de club zijn die bij je past. Indien nodig helpen we je met het verder opstarten van het hardlopen en wordt de kern voor je aangepast. Dat is geen probleem. Het belangrijkste is dat je vooral veel plezier in hardlopen krijgt.

Na afloop van de training drinken we op zaterdag met elkaar koffie en thee. Dat is wel zo gezellig. Heb je interesse, stuur dan gerust een berichtje via het contactformulier of naar  morewaystomove@gmail.com.